Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor hoogopgeleide moeders die wel willen, maar niet dóen.

3 maanden traject

Je doet het niet alleen

Jij wilt het anders. Ik help je daarbij. 3 maanden lang spreken wij elkaar elke twee weken.  We duiken in jou, jouw kwaliteiten, jouw valkuilen en jouw behoeftes.

Je leert jezelf weer kennen. Wat heb jij nodig om volledig jezelf lekker jezelf te zijn en volop te kunnen genieten.

Je krijgt niet alleen inzicht in jezelf, maar ook in je relatie, je gezin en je werk. Inzicht leidt tot begrip. En als je jezelf beter snapt, dán kun je in beweging komen en dingen gaan veranderen.

Coachgesprekken, inzichten in jezelf en de mensen om je heen, praktische oefeningen en elke keer opnieuw jouw concrete acties voor de volgende keer.

Samen is makkelijker dan alleen.

Terwijl jij jouw plan de c(h)ampagne uitvoert, heb je mij 3 maanden lang als consultant, coach, inspirator, sparringspartner, cheerleader en stok achter de deur zodat jij jezelf echt leert kennen en een vol leven kunt leiden dat klopt. Zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Het is weer tijd om te genieten!

Inclusief intake en follow up Zoom-sessie.

canva maat bewerkt 3

Herken je dit?

Je wilt het anders, maar je doet het maar niet. Je blijft maar wachten tot het juiste moment om eens stil te staan bij jezelf en waar 't hem nou in zit, alleen komt het er maar niet van. Je bent te druk in je hoofd met je werk en je gezin en alles. Je komt nergens aan toe, hebt geen tijd voor jezelf. Sterker nog, je weet soms nieteens meer goed wat je eigenlijk wilt en wat je nodig hebt. Je wilt het anders, maar hoe dan en wat dan? Wat past dan bij mij, waar word ik blij van? En hoe krijg ik dat dan voor elkaar? Dan is dit 3 maanden traject iets voor jou.

Na dit traject....

Begrijp je jezelf beter

Weet je wat je nodig hebt

Begrijp je je partner en je kinderen beter

Voel je je goed over jezelf en wat je doet

Heb je meer energie

Heb je lol in wat je doet

Kun jij zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen

Is het wachten klaar en ben je echt aan het doen wat je wilt

Word je niet meer geleefd, maar lééf je weer!

Jouw investering in jezelf: € 1297,-

Het 3 maanden traject

3 maanden lang spreken we elkaar elke twee weken en leer je jezelf weer kennen.

Coachgesprekken, inzichten in jezelf en de mensen om je heen, praktische oefeningen en elke keer opnieuw jouw concrete acties voor de volgende keer. Terwijl jij jouw plan de c(h)ampagne uitvoert heb je mij als coach, inspirator, sparringspartner, cheerleader en stok achter de deur zodat jij jezelf echt leert kennen en een vol leven kunt gaan leiden dat klopt.       

Stap 1

Meld je aan voor het traject via de knop hieronder. Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging in je mailbox.

Stap 2

Zodra ik je aanmelding binnen heb, neem ik contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en verdere details over het traject te bespreken.

Stap 3

Zodra je JA hebt gezegd tegen dit traject - en nog belangrijker, tegen jezelf! - gaan we samen aan de slag. Let's Make it Happen!

What people say

“Dorit is een ontzettend gaaf mens! Haar energie geeft mij elke keer weer net dat zetje om het van de positieve kant te bekijken. Verder is ze integer, kan goed luisteren en heeft altijd weer een creatieve oplossing. Ik word gewoon heel blij van haar!” 

 

“Ik ben geïnspireerd door jou. Make it Happen! Was een behoorlijke eye-opener, tijd om te doen wat ik allang wil! 😊 Ik had echt zoiets van, waarom wachten totdat hij ouder is, of wat voor excuses, tijd om ook iets te doen wat ik zelf leuk vind, waar ík blij van word. Nogmaals enorm bedankt!”

“Dorit is een warme vrouw vol inspirerende ideeën. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden die ze met humor brengt. Dorit is lief en invoelend, maar schroomt ook niet om te zeggen waar het op staat. Ze zorgt ervoor dat je met frisse energie aan de slag gaat.”

“Ik heb je leren kennen als een enthousiast, positief en bruisend persoon”

“Zo ongelooflijk blij! En jij zo ongelooflijk bedankt voor alles! Je bent echt fantastisch en ik zal je voor altijd enorm dankbaar zijn voor je inspirerende gedachten en woorden.”

“Ik zal je hulp bij alle denkprocessen missen. Je hebt veel steun geboden”

Is het tijd voor ACTIE?

Voel je dat het tijd is om 3 maanden met mij aan de slag te gaan, meld je dan aan via de knop 'Ja, ik wil aan de slag!'.

Let's Make it Happen!

Niet langer op de handrem, maar gáán voor wat je wilt!

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl

[instagram-feed]

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top