Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

3 maanden traject

Je doet het niet alleen

3 maanden lang spreken wij elkaar elke twee weken, live (buiten) of online. Coachgesprekken, praktische oefeningen en elke keer opnieuw jouw concrete acties voor de volgende keer.

Samen is makkelijker dan alleen.

Terwijl jij jouw plan de c(h)ampagne uitvoert, heb je mij 3 maanden lang als coach, inspirator, sparringspartner, cheerleader en stok achter de deur zodat je ook daadwerkelijk in actie komt en blijft.

Inclusief intake en follow up Zoom-sessie.

canva maat bewerkt 3

Herken je dit?

Je wilt van alles, maar je doet het maar niet. Je blijft maar wachten tot het juiste moment. Je doet steeds andere dingen dan dat je van plan was (eerst nog even dit). Je hebt geen tijd om te doen wat je eigenlijk wilt. Je wilt wel, maar je durft niet. Twijfel en/of perfectionisme houden je tegen. Je komt nergens aan toe, hebt geen tijd voor jezelf. Je wilt van alles maar het komt er gewoon niet van. Je wilt het anders, maar hoe? Dan is dit 3 maanden traject iets voor jou.

Na dit traject....

Is het wachten klaar en ben je echt aan het doen wat je wilt

Voel je je goed over jezelf en wat je doet

Laat je angst je niet meer tegenhouden

Heb je meer energie

Heb je lol in wat je doet

Kun jij zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen

Word je niet meer geleefd, maar lééf je weer!

Het 3 maanden traject

3 maanden lang spreken we elkaar elke twee weken, live (buiten) of online.

Coachgesprekken, praktische oefeningen en elke keer opnieuw jouw concrete acties voor de volgende keer. Terwijl jij jouw plan de c(h)ampagne uitvoert heb je mij als inspirator, sparringspartner, cheerleader en stok achter de deur zodat je ook daadwerkelijk in actie komt en blijft.      

Stap 1

Meld je aan voor het traject via de knop hieronder. Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging in je mailbox.

Stap 2

Zodra ik je aanmelding binnen heb, neem ik contact met je op om het intakegesprek te plannen en verdere details over het traject te bespreken.

Stap 3

Zodra je JA hebt gezegd tegen dit traject - en nog belangrijker, tegen jezelf! - gaan we samen volle bak aan de slag. Let's do this!

What people say

“Dorit is een ontzettend gaaf mens! Haar energie geeft mij elke keer weer net dat zetje om het van de positieve kant te bekijken. Verder is ze integer, kan goed luisteren en heeft altijd weer een creatieve oplossing. Ik word gewoon heel blij van haar!” 

 

“Ik ben geïnspireerd door jou. Make it Happen! Was een behoorlijke eye-opener, tijd om te doen wat ik allang wil! 😊 Ik had echt zoiets van, waarom wachten totdat hij ouder is, of wat voor excuses, tijd om ook iets te doen wat ik zelf leuk vind, waar ík blij van word. Nogmaals enorm bedankt!”

“Dorit is een warme vrouw vol inspirerende ideeën. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden die ze met humor brengt. Dorit is lief en invoelend, maar schroomt ook niet om te zeggen waar het op staat. Ze zorgt ervoor dat je met frisse energie aan de slag gaat.”

“Ik heb je leren kennen als een enthousiast, positief en bruisend persoon”

“Zo ongelooflijk blij! En jij zo ongelooflijk bedankt voor alles! Je bent echt fantastisch en ik zal je voor altijd enorm dankbaar zijn voor je inspirerende gedachten en woorden.”

“Ik zal je hulp bij alle denkprocessen missen. Je hebt veel steun geboden”

Is het tijd voor ACTIE?

Voel je dat het tijd is om 3 maanden met mij aan de slag te gaan, meld je dan aan via de knop 'Ja, ik wil aan de slag!'.

Let's Make it Happen!

Niet langer op de handrem, maar gáán voor wat je wilt!

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl

[instagram-feed]

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top