Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

Coach sessie

1 op 1 sessie

1,5 uur 1 op 1 coaching van mij persoonlijk. Online, of live, buiten. Wij zetten op een rijtje wat jij wilt, wat jij mist en wat je tegenhoudt. We maken een plan met praktische stappen zodat jij nu echt in actie komt. Inclusief follow up Zoom gesprek (30 min) zodat jij een stok achter de deur hebt. Hierin bespreken we jouw plan de c(h)ampagne na en kijken we wat je nog nodig hebt.

woman-570883_1920

Herken je dit?

Je wilt wel maar je doet het niet. Je bent te druk in je hoofd met je gezin, je werk en alles. Je doet eigenlijk nooit meer wat voor jezelf. Je ziet geen kans om het anders te doen. Je hebt geen mensen om je heen om helemaal vrij je ideeën, dromen en wensen mee te delen. Je moet van alles, je hebt geen rust. Je komt steeds gehaast de dag door. Je wilt het graag anders, maar hoe? Dan is dit iets voor jou!

Na deze sessie

Krijg je weer tijd in je agenda, voor jou!

Krijg je weer ruimte in je hoofd

Kom je van je handrem af

Krijg je weer lol in wat je doet

Kun jij zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen

What people say

“Dorit is een ontzettend gaaf mens! Haar energie geeft mij elke keer weer net dat zetje om het van de positieve kant te bekijken. Verder is ze integer, kan goed luisteren en heeft altijd weer een creatieve oplossing. Ik word gewoon heel blij van haar!” 

 

“Ik ben geïnspireerd door jou. Make it Happen! Was een behoorlijke eye-opener, tijd om te doen wat ik allang wil! 😊 Ik had echt zoiets van, waarom wachten totdat hij ouder is, of wat voor excuses, tijd om ook iets te doen wat ik zelf leuk vind, waar ík blij van word. Nogmaals enorm bedankt!”

“Dorit is een warme vrouw vol inspirerende ideeën. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden die ze met humor brengt. Dorit is lief en invoelend, maar schroomt ook niet om te zeggen waar het op staat. Ze zorgt ervoor dat je met frisse energie aan de slag gaat.”

“Ik heb je leren kennen als een enthousiast, positief en bruisend persoon”

“Zo ongelooflijk blij! En jij zo ongelooflijk bedankt voor alles! Je bent echt fantastisch en ik zal je voor altijd enorm dankbaar zijn voor je inspirerende gedachten en woorden.”

“Ik zal je hulp bij alle denkprocessen missen. Je hebt veel steun geboden”

Is het tijd voor ACTIE?

Ben je klaar met wachten? Wil je nu eens écht gaan voor wat JIJ wilt? Boek een coach sessie en doorbreek je cirkel.

Niet langer op de handrem, maar gáán voor wat je wilt!

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl

[instagram-feed]

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top