Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor hoogopgeleide moeders die wel willen, maar niet dóen.

Consult

1 op 1 sessie

Een consult van 1 à 1,5  uur van mij persoonlijk. We kijken hoe jij in elkaar zit en wat je behoeftes zijn. Inzicht in jezelf leidt tot begrip. En als je jezelf beter snapt, dán kun je in beweging komen en dingen gaan veranderen.

Inclusief follow up Zoom gesprek, zodat jij een stok achter de deur hebt. Hierin bespreken we jouw plan de c(h)ampagne na en kijken we of/wat je nog nodig hebt.

woman-570883_1920

Herken je dit?

 

Je wilt wel van alles maar je doet het niet. Je bent te druk in je hoofd met je gezin, je werk en alles. Je doet eigenlijk nooit meer wat voor jezelf. Sterker nog, je weet soms nieteens meer goed wat je eigenlijk wilt en wat je nodig hebt. Je hebt geen mensen om je heen om helemaal vrij je hobbels, ideeën, dromen en wensen mee te delen. Je wilt het graag anders, maar hoe? Dan is dit iets voor jou!

Na deze sessie

Begrijp je hoe je in elkaar zit.

Weet je wat je nodig hebt.

Kom je van je handrem af

Krijg je weer lol in wat je doet

Kun jij zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen

Jouw investering in jezelf: € 149,-

What people say

“Dorit is een ontzettend gaaf mens! Haar energie geeft mij elke keer weer net dat zetje om het van de positieve kant te bekijken. Verder is ze integer, kan goed luisteren en heeft altijd weer een creatieve oplossing. Ik word gewoon heel blij van haar!” 

 

“Ik ben geïnspireerd door jou. Make it Happen! Was een behoorlijke eye-opener, tijd om te doen wat ik allang wil! 😊 Ik had echt zoiets van, waarom wachten totdat hij ouder is, of wat voor excuses, tijd om ook iets te doen wat ik zelf leuk vind, waar ík blij van word. Nogmaals enorm bedankt!”

“Dorit is een warme vrouw vol inspirerende ideeën. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden die ze met humor brengt. Dorit is lief en invoelend, maar schroomt ook niet om te zeggen waar het op staat. Ze zorgt ervoor dat je met frisse energie aan de slag gaat.”

“Ik heb je leren kennen als een enthousiast, positief en bruisend persoon”

“Zo ongelooflijk blij! En jij zo ongelooflijk bedankt voor alles! Je bent echt fantastisch en ik zal je voor altijd enorm dankbaar zijn voor je inspirerende gedachten en woorden.”

“Ik zal je hulp bij alle denkprocessen missen. Je hebt veel steun geboden”

Is het tijd voor ACTIE?

Ben je klaar met wachten? Wil je jezelf snappen en nu eens écht gaan voor wat JIJ wilt? Boek een consult en doorbreek je cirkel.

Niet langer op de handrem, maar gáán voor wat je wilt!

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl

[instagram-feed]

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top