Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

VIP-Dag

In één dag naar een nieuw begin

Een dag aan de slag met jezelf.

Deze dag staan we stil bij wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Coachgesprekken afgewisseld met praktische oefeningen. We maken vandaag ruimte voor jou. 

Ook stellen we jouw plan de c(h)ampagne op met concrete stappen, zodat jij vanaf vandaag gaat doen waar je blij van wordt.

Inclusief intake en follow up Zoom-sessie.

backlit-balance-beach-cloud-268134

Herken je dit?

Je doet niet wat je leuk vindt en dat frustreert je ("wat is dat nu voor een voorbeeld voor mijn kinderen"). Je gunt jezelf of neemt de tijd niet om te kijken wat wil ik dan wél, wat wil ik dan anders? Je bent de tijd kwijt aan het denken en regelen voor alles en iedereen. Je weet niet wat je wilt of waar je goed in bent. Je mist de rust om ergens bij stil te staan. Of je weet wel wat je wilt, maar dat kost tijd en die heb je niet. Je ploft 's avonds gaar op de bank neer. Je wilt het graag anders, maar hoe dan en wanneer? Dan is deze Vip-dag iets voor jou.

Na deze dag...

Heb je je wensen helder en weet je hoe je daar moet komen

Heb je tijd voor jezelf, zonder schuldgevoel

Denk je weer in mogelijkheden

Heb je meer rust in je hoofd

Voel je de vrijheid om te doen wat je wilt

Heb je meer energie

Gaat alles makkelijker

Hoe ziet een VIP dag eruit?

Deze dag maken we helder wat jij wilt en waarom het nog niet is zoals je wenst. Deze dag maken we weer ruimte voor JOU en wat jij wilt. Niet alleen in je agenda, maar ook in je hoofd en vooral in wat je doet. Deze dag krijg je inzicht, inspiratie, tackelen we beren op de weg en maken we helder wat én hoe je het vanaf nu kunt gaan doen. Het begint vandaag. Na deze volle dag ga je naar huis met jouw persoonlijke plan de c(h)ampagne  zodat jij vanaf vandaag gaat doen waar je blij van wordt!

Inclusief drankjes, lunch en follow up Zoom sessie

Stap 1

Meld je aan voor de VIP-dag via de knop hieronder.

Stap 2

Je ontvangt in je mailbox een bevestiging en intake formulier om ons voor te bereiden op de VIP-dag.

Stap 3

Zodra ik het intakeformulier ontvangen heb neem ik contact met je op.  Via Zoom of telefoon bespreken we het formulier en eventuele vragen die er misschien nog zijn. Nu spreken we de datum en exacte locatie af voor jouw dag en maken we de betaling in orde.

What people say

“Dorit is een ontzettend gaaf mens! Haar energie geeft mij elke keer weer net dat zetje om het van de positieve kant te bekijken. Verder is ze integer, kan goed luisteren en heeft altijd weer een creatieve oplossing. Ik word gewoon heel blij van haar!” 

 

“Ik ben geïnspireerd door jou. Make it Happen! Was een behoorlijke eye-opener, tijd om te doen wat ik allang wil! 😊 Ik had echt zoiets van, waarom wachten totdat hij ouder is, of wat voor excuses, tijd om ook iets te doen wat ik zelf leuk vind, waar ík blij van word. Nogmaals enorm bedankt!”

“Dorit is een warme vrouw vol inspirerende ideeën. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden die ze met humor brengt. Dorit is lief en invoelend, maar schroomt ook niet om te zeggen waar het op staat. Ze zorgt ervoor dat je met frisse energie aan de slag gaat.”

“Ik heb je leren kennen als een enthousiast, positief en bruisend persoon”

“Zo ongelooflijk blij! En jij zo ongelooflijk bedankt voor alles! Je bent echt fantastisch en ik zal je voor altijd enorm dankbaar zijn voor je inspirerende gedachten en woorden.”

“Ik zal je hulp bij alle denkprocessen missen. Je hebt veel steun geboden”

Is het tijd voor ACTIE?

Ben je enthousiast geworden over de VIP dag? Laat je dan niet langer tegenhouden door al die 'ja, maar' gedachten.

Je hebt lang genoeg gewacht. Let's Make it Happen!

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl

[instagram-feed]

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top