Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor hoogopgeleide moeders die wel willen, maar niet dóen.

Sucker for a good story

thumbnail_20200215_161552

Ik ben dol op films. En…, guilty pleasure, ik ben zowat mijn hele leven al koekoek van de Oscars. Al sinds ik het ooit een keer zag toen ik ziek thuis was (het jaar dat De Aanslag won; ‘….Fonz Rahdemahkers’ ik hoor het nog zeggen). Die happening, daar verdwijn ik ook helemaal in. Dat is al een verhaal op zich. De spanning, de acteurs, de kleding, de hele entourage, mensen die dromen zien uitkomen… LOVE IT. Het geeft me het gevoel dat dingen mooi mogen zijn.

Vroeger thuis legde mijn vader zelfs de krant ondersteboven totdat ik de uitreiking had gezien (de lieverd). Zodat ik nog van niks wist en het helemaal kon beleven.

Dat is het ook met een goede film, of een goed boek. Het beleven. Je laten raken. Finaal mee gaan in iets magisch.

Sommige mensen groeien daar uit. Ik niet. 😊 Zodra de datum bekend is, zet ik het op de kalender (tegenwoordig ook de Bafta’s, maar daar had ik toen nog nooit van gehoord). Inclusief de voorpret en tegenwoordig ook zoveel mogelijk films proberen te zien voor die tijd. En de napret, weer een lijstje must see’s op mijn lijstje na afloop.

Maar weet je wat het ook is, wat ik zo heerlijk vind, het idee dat een hele club mensen vol inspiratie en ideeën, alle neuzen dezelfde kant op, zich inzetten -ieder op zijn of haar eigen manier- om er iets bijzonders van te maken. Dat is toch gaaf!

Dat wil toch iedereen? Iets bijzonders maken. Iets moois laten zien en beleven.

Je leven is zoveel rijker en groter als je mooie verhalen mag meebeleven. Een kijkje in iemand anders leven, in iemand anders cultuur, in iemand anders rijke fantasie of in een hele andere tijd. Echt, hoe geweldig is dat. Heerlijk hoe je meegevoerd kan worden. Hoe je aan het denken gezet wordt, geraakt wordt of herkenning vindt, of hoe je gewoon even helemaal ergens anders kunt zijn. Ik vind dat magisch.

Ik verdwijn in een boek. Ik verdwijn in een goede film. Heerlijk!!! En ik gun dat mezelf. Dus ik zit regelmatig lekker te genieten in de bioscoop. Of zoals vandaag, opgekruld met een kop thee en een geweldig boek.

“Life has so much more to show us than we see everyday”

Heb lief Heb lol Heb leven

Geniet!

Make it Happen

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
instagram-feed-image
instagram-feed-image
Scroll naar top