Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor hoogopgeleide moeders die wel willen, maar niet dóen.

Wat trekt jouw aandacht?

live-511556_1920 (1)

Ik moest er van de week aan terug denken. Een aantal jaren geleden waren wij met de kinderen een weekendje naar zo’n Bollo-gebeuren. Wij zaten voor vertrek nog even op het terras wat te drinken terwijl de kinderen loco gingen op het springkussen en de klim en klauterspullen voor ons in de speeltuin. Mijn blik was daar, maar mijn aandacht niet.

Die ging naar het tafeltje naast ons. Daar zat een stel met de agenda’s voor zich te bespreken wie de komende maand wanneer en waar werkte en wie wanneer thuis was. Oh man, dat leek me heerlijk. Zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt, met wie je werkt en wanneer je vrij bent. (Je begrijpt het, dat was destijds voor mij niet het geval). In het begin van mijn werkende leven wel trouwens. Heerlijk. Baas over mijn eigen tijd en mijn eigen agenda. Inmiddels gelukkig ook weer. 😊 Maar toen niet.

Ik had mezelf in een hokje gezet waar ik helemaal niet in paste. Ergens deep down van binnen wist ik dat wel, maar daar aan toegeven duurde even (lees: een behoorlijke poos, jaren zelfs). Ik was voor die baan gevraagd, we wilden graag een huis, wel zo handig en praktisch, zekerheid, ervaring. Allemaal hele goede argumenten -in mijn beleving toen- maar zó niet passend bij wie ik ben.

Ik hou van afwisseling, van vrijheid, ik hou van ontwikkelen, creëren, van resultaat, mensen blij maken, ze helpen van a naar b te komen en zelfs verder. Dat heb ik serieus een hele poos weggestopt. Ik wist het gewoon niet meer. Zo zonde. Want eigenlijk ben je dan even weg van jezelf. En dat doet je geen goed. Sterker nog, dat kost je bakken energie.

Weten waar je blij van wordt, wat bij je past, is zó waardevol. Dát maakt dat je je dagen en jaren vult op een manier waar je blij van wordt, dat je tot je recht komt, dat je voldoening voelt en geniet van wat je doet.

Dus knaagt of kriebelt het bij jou ergens? Ga er niet aan voorbij, maar ga ermee aan de slag!

Wie of wat trekt altijd jouw aandacht? Waarvan denk jij weleens : “Waarom doe ik dat niet?” “Ah, dat lijkt me geweldig!” of “Ik zou eigenlijk ook graag…”

Dat is waardevolle info.

Dat zegt iets over jou. Over wat je leuk vindt, wat je wilt, wat je nodig hebt, waar je naar verlangt.

Schrijf het eens op. Ik ben benieuwd wat voor inzichten het oplevert.

Laat het me weten in een reactie of stuur een berichtje naar dorit@u98208p92411.web0134.zxcs-klant.nl of app 0647810567

Heb lief Heb lol Heb leven

Geniet!

Make it Happen

PS

Samen is makkelijker dan alleen. (En veel gezelliger ook trouwens)

Dus kom vrijdagochtend 7 februari naar Leiden. Daar verenigen we het nuttige met het aangename 😊 Met een tafel vol thee en lekkers gaan we met een klein groepje hiermee aan de slag. Niks zwaars of ingewikkelds, maar gewoon eens even stilstaan bij jezelf en waar jij blij van wordt. Interesse? Stuur me een berichtje dan houd ik je op de hoogte van exacte tijd en locatie.

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
instagram-feed-image
instagram-feed-image
Scroll naar top